Hlavní obsah

Ve filmové verzi erotického bestselleru Padesát odstínů šedi budou hrát Johnsonová a Hunnam

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní role ve filmové verzi erotického bestselleru Padesát odstínů šedi budou hrát Dakota Johnsonová a Charlie Hunnam. V úterý byla tato informace oznámena studiem Universal Pictures a autorkou knihy E. L. Jamesovou.

Foto: Profimedia.cz

Charlie Hunnam a Dakota Johnsonová ztvární hlavní postavy bestselleru Padesát odstínů šedi.

Článek

Třiadvacetiletá Johnsonová bude hrát studentku Anastasii Steeleovou, která zažívá sexuální dobrodružství s milionářem Christianem Grayem. Milionáře bude hrát Hunnam.

Někdejší modelka Johnsonová je dcera herců Dona Johnsona a Melanie Griffithové a zatím nemá na kontě větší role. Objevila se v menších úlohách, například ve filmech The Social Network – Sociální síť a 21 Jump Street. Třiatřicetiletý Hunnam hrál například v seriálu Zákon gangu či ve sci-fi Pacific Rim – Útok na Zemi.

Film, který má být uveden do kin příští rok v srpnu, bude režírovat britská výtvarnice a režisérka Sam Taylorová-Johnsonová. V roce 2009 byla nominována na britskou cenu BAFTA za svůj filmový debut Nowhere Boy o Johnu Lennonovi.

Trilogie Padesát odstínů šedi se stala vydavatelským fenoménem posledního roku. Prvního dílu trilogie se jen za osm měsíců prodalo na 70 miliónů exemplářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám