Hlavní obsah

Paul McCartney uvedl nové album stejnojmenným singlem

Právo, Jaroslav Špulák

Bývalý člen skupiny Beatles, zpěvák a baskytarista Paul McCartney, představil novou skladbu New. Ta avizuje nové album, které se bude jmenovat stejně jako ona a vyjde 14. října.

Foto: Borgis

Paul McCartney vydá nové album v říjnu.

Článek

McCartney řekl stanici BBC, že New je chytlavá, pozitivní, zamilovaná letní píseň. Jejím producentem je laureát cen Grammy a Brit Awards Mark Ronson.

„V textu té písničky se zpívá: ‚Nedívej se na mě, nemám žádné odpovědi, nevím, co se děje. Nevím, jak se to děje, ale všechno je v pořádku, miluju tě,‘ “ uvedl pro stanici Paul McCartney. Chystané album New je první deska Paula McCartneyho se zcela novým materiálem od vydání kolekce Memory Almost Full (2007). V roce 2012 vyšlo sice album Kisses On The Bottom, ale na něm byly jen dvě nové skladby.

Na New bude čtrnáct písniček, jejichž názvy ještě nejsou jasné. Paul McCartney slíbil, že v nadcházejících dnech přinese další informace o svém chystaném počinu. „Můžeme dělat, co chceme. A tak to děláme,“ dodal lakonicky.

Kromě Marka Ronsona album ještě produkovali Ethan Johns, Paul Epworth a Giles Martin, syn legendárního producenta Beatles George Martina.

Reklama

Výběr článků

Načítám