Hlavní obsah

Nova chystá sitkom se Šteindlerem a další řadu Ordinace

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Generální ředitel Novy Jan Andruško představil ve čtvrtek podzimní programové schéma. Novinkou podzimu bude hlavně sitkom Pan Máma s Milanem Šteindlerem v hlavní roli.

Foto: TV Nova

Milan Šteindler s rodinou v seriálu Pan Máma

Článek

Šteindler má hrát svéráznou matrónu z nižší střední třídy, která se vyjadřuje ostrým slovníkem a svou rodinu chce řídit pevnou rukou. Musí mít vždy poslední slovo.

Šedesátiletá Jarmila je poněkud jednodušší, má pět dětí a snaží se řídit jejich životy, jenže děti jsou dávno dospělé. Humor seriálu bude podle Novy neustále na hraně.

Další novinky ve vlastní tvorbě Nova nechystá, sází na ověřené tituly.

„Ordinace v růžové zahradě pokračuje, přijde nový slovenský chirurg Maroš Kramár,“ oznámil Andruško. Bude se vysílat v úterý a čtvrtek večer v prime timu. Také seriál Doktoři z počátků bude pokračovat a patří mu nedělní večery. Gympl s ručením omezeným bude nasazen v pondělí a středu.

Žánr reality show zastupuje na Nově Výměna manželek (pátek večer). Premiérové filmy poběží v sobotu a půjde například o filmy Líbáš jako ďábel, Ve stínu, Signál, Okresní přebor, Muži v naději či Kung-fu panda.

Foto: TV Nova

Výměna manželek

„Seriál Ulice přichází s další řadou, dělá mi radost, protože má průměrnou sledovanost 36,2%,“ řekl Andruško.

Gejša a Milionář z chatrče

„Naše sledovanost od září minulého roku roste,“ uvedl dále. „A máme nejsledovanější zpravodajství v zemi, Televizní noviny dosáhly za první kvartál tohoto roku průměrné sledovanosti 2 milióny diváků,“ dodal.

Nova Cinema nabídne například filmy Gejša, Spider Man či Milionář z chatrče. Fanda chystá seriály Alcatraz, Lovci zločinců, sportovní přenosy i filmy. Smíchov sází na seriály Přátelé, 2 socky a Plný dům.

Reklama

Výběr článků

Načítám