Hlavní obsah

Red 2: Willis, Mirrenová, honičky a přestřelky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin vstupuje tento týden pokračování americké akční komedie Red. Film Red 2 režíroval Dean Parisot a uvidíte v něm spoustu akce a oblíbené postavy z „jedničky“.

Upoutávka na film Red 2Video: Bontonfilm

 
Článek

Parisot natočil Red 2 podle scénáře Ericha Hoebera a Jona Hoebera. V hlavních rolích se setkáte s Brucem Willisem, Johnem Malkovichem, Anthonym Hopkinsem, Helen Mirrenovou, Catherine Zeta-Jonesovou, Titem Welliverem, Davidem Thewlisem, Mary-Louise Parkerovou a dalšími.

Upoutávka na film Red 2 - 2Video: Bontonfilm

V komedii Red 2 dává Frank Moses znovu dohromady svůj svérázný tým elitních tajných agentů. Jejich prvním úkolem je přežít a hned tím druhým je vypátrat ztracenou smrtící zbraň příští generace, která může změnit rozložení sil ve světě.

Budou muset odolat hordám nemilosrdných zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, toužících vyzkoušet si technologicky vyspělou superzbraň. Mise zavede Franka a ostatní do Londýna, Paříže a Moskvy.

Reklama

Výběr článků

Načítám