Hlavní obsah

Open Air Festival v Panenském Týnci zveřejnil program. Skunk Anansie v pátek, Underworld na konec

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtý ročník Open Air Festivalu, který se uskuteční 8. až 10. srpna na letišti v Panenském Týnci, zveřejnil svůj program. V pátek 9. srpna zahrají na hlavní scéně britští Skunk Anansie a v sobotu v noci se pak představí druhá největší hvězda festivalu, skupina Underworld.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Skunk Anansie budou jednou z hlavních hvězd.

Článek

Třídenní přehlídka bude zahájena ve čtvrtek 8. srpna. V 15.30 vystoupí na Právo Stage, jediné scéně, na které se bude hrát živě, skupina Tommy Indian. Ta vydala své debutové album teprve v červnu a zatím za sebou mnoho koncertů nemá. Vzhledem k tomu, že ji tvoří velmi zajímavé osobnosti zdejší hudební scény, lze ale očekávat příjemné překvapení.

Ve čtvrtek se ještě představí Please The Trees, Plastic People Of The Universe, Květy, Vypsaná fixa a Real Transported Man.

Hlavní scénou festivalu bude Seznam Main Stage. Na ní se začne hrát v pátek v půl druhé odpoledne, kdy dění na ní zahájí skupina Midi lidi. V noci se na ní kromě Skunk Anansie představí ještě Surkin, Gesaffelstein, The Hacker nebo Adam Freeland. Na Právo Stage zahrají mimo jiné Zrní nebo Umakart.

Sobotní program na Seznam Main Stage odstartují v pravé poledne Koblížci. Před finálním koncertem Underworld se v programu představí i Peter Bič Projekt, O. Children a Tata Bojs. Právo Stage bude v sobotu večer patřit Divadlu Kvelb nebo pořadu Na stojáka.

Cena vstupenky na festival je v předprodeji 800,- Kč. VIP vstupenka stojí 1400,- Kč. Na místě bude stát vstupenka 1200,- a VIP 2000,- Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám