Hlavní obsah

Nová DVD: Let, Příšerky s. r. o., Šimpanzi a Cesta do lesa

Právo, Věra Míšková

V napínavém thrilleru Let oscarového režiséra Roberta Zemeckise hraje hlavní roli pilota Denzel Washington. Na nosiči Blue Ray, ve variantě 2D i 3D, přicházejí Příšerky s. r. o. Studio Disneynature, které stálo u vzniku dokumentárních filmů Země, Oceány nebo Africké kočky, přináší novinku nazvanou Šimpanzi. Volné pokračování úspěšného filmu Tomáše Vorla Cesta z lesa se jmenuje Cesta do lesa.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Let

Nová DVD

Po katastrofě během letu se pilotovi aerolinek Whipu Whitakerovi podaří zázračně přistát. Přestože jej oslavují jako hrdinu, množí se otázky, v kom nebo v čem vlastně byla chyba.

Let, USA 2012, drama, 133 min., režie: Robert Zemeckis, hrají: Denzel Washington, Kelly Reilly, John Goodman, Don Cheadle a další.

Příšerky s r. o.

Nová DVD

Roztomilá příšerka Sulley s kamarádem Mikem Wazowským tvoří nejlepší strašící tým společnosti Příšerky s. r. o., továrny na výrobu výkřiků z děsu. Do jejich světa ale zabloudí dívenka Boo, která k smrti vyděsí příšerky! Nakonec musí zasáhnout Sulley s Mikem, kteří ji mají ukrýt a pak co nejrychleji dopravit zpátky domů.

Příšerky s. r. o., Austrálie, USA 2003, komedie, animovaný, 91 min., režie: Andrew Stanton, Lee Unkrich, hrají: Albert Brooks, Ellen DeGeneresová, Alexander Gould, Willem Dafoe, Brad Garrett a další.

Šimpanzi

Nová DVD

V srdci afrického deštného pralesa žije Oskar, roztomilé šimpanzí mládě, které si umí užívat života. Svět pro Oskara a jeho kamarády představuje jedno velké hřiště, jež klidně mohou za chvilku obrátit vzhůru nohama. Jsou plní zvědavosti, touhy po objevování a radosti a s oblibou se opičí po ostatních, zároveň ale patří mezi nejzajímavější osobnosti zvířecího světa.

Šimpanzi, USA 2012, přírodovědný dokument, 78 min. režie: Alastair Fothergill, Mark Linfield, hrají: Tim Allen

Cesta do lesa

Nová DVD

Honza s Markétou a dcerou Anynou bydlí v chalupě na konci vesnice. Anyna sice navštěvuje přespolní školu, ale propadá, protože se toulá po lesích a místo z učebnic se učí z přírody. Sedlák Papoš se stará o úrodu nebo sedí v hospodě u piva. Jeho žena Vlasta pracuje jako lesní dělnice a jejich syn Ludva je zaměstnán jako adjunkt. Jedné noci potká divoženku a vegetariánku Anynu...

Cesta do lesa, ČR 2013, romantická komedie, 104 min., režie: Tomáš Vorel, hrají: Tomáš Vorel ml., Anna Linhartová, Tomáš Hanák, Bolek Polívka a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám