Hlavní obsah

Muzikál paroduje erotický román Padesát odstínů šedi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V New Yorku se rozhodli, že erotický bestseller Padesát odstínů šedi si zaslouží parodii. Napsali proto muzikál Cuff Me: The Fifty Shades of Grey Musical Parody.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na Broadwayi uvedou muzikál Padesát odstínů šediVideo: Reuters

 
Článek

Za projektem stojí producent Tim Flaherty, který si přivolal na pomoc tři scenáristy (Bradford McMurran, Jeremiah Alberse a Sean Devereux).

"Četli jsme ty knihy s trapným pocitem, ale pak jsme do nich pronikli. Najal jsem tyhle chlápky a trávili jsme 14 hodin denně psaním a smíchem a vyhazováním věcí a vracením se k nim,“ popsal McMurran. Po téměř čtyřech měsících příprav měla hra ve středu předpremiéru.

Podle Flahertyho byl převod knihy na pódium docela lehký: "V podstatě děláte to, že všechno ženete do extrému. Vezmete něco, co je v knize barvité, a uděláte z toho srandu v představení.“

Autorka mlčí

"Všichni jsme si blízcí, takže to byla velká legrace, což myslím pomohlo, aby to nepůsobilo divně,“ řekla herečka Laurie Elizabeth Gardnerová, jež ztělesnila Anastasiu Steelovou.

Trio autorů doufá, že úmyslná přihlouplost muzikálu neurazí autorku knihy E.L. James. "Poslal jsem jí mail, ale ještě neodpověděla,“ uvedl McMurran.

"Čekáme na telefon. Když ne od ní, tak alespoň od jejího právníka,“ dodal se smíchem Devereux.

Reklama

Výběr článků

Načítám