Hlavní obsah

Karel Gott se může stát moderátorem roku

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několikanásobný český slavík Karel Gott má šanci, že ke svým dosavadním pěveckým trofejím přiřadí i titul rozhlasový moderátor roku 2011. Gott, který uvádí svůj pravidelný sobotní pořad na Českém rozhlase 2 (ČRo 2), se stal jedním z deseti nominovaných moderátorů nové ankety, v níž posluchači rozhodují, který z moderátorů, ať již z veřejnoprávního rozhlasu nebo ze soukromých rádií, se jim nejvíce líbí.

Článek

Jejich jména, stejně jako jména deseti moderátorek aspirujících na stejný titul, byla odtajněna ve čtvrtek na tiskové konferenci k mezinárodnímu festivalu Prix Bohemia Rádio.

Nejlepší moderátor a moderátorka budou vyhlášeni v úterý 11. října v poděbradském Divadle Na Kovárně, kde proběhne jeden ze tří galavečerů festivalu. Gott bude mít následující den v Poděbradech autogramiádu a na večerním koncertu Big Bandu Českého rozhlasu pokřtí své nové CD Sentiment.

Do ankety o nejobdivovanějšího moderátora přišlo třicet tisíc hlasů prostřednictvím SMS zpráv. Mezi deset oblíbených moderátorek se dostala mj. Lucie Výborná, Marie Retková (obě ČRo) nebo Diana Kobzanová (Frekvence 1), v mužské kategorii má mimo Gotta šanci např. Václav Moravec (rádio Impuls) nebo Jiří Pomeje a Ruda z Ostravy (oba z Frekvence 1).

Reklama

Výběr článků

Načítám