Hlavní obsah

Vladimír Železný se stal poradcem česko-arabské televize

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý ředitel TV Nova, ze které byl odstraněn v roce 2003, se znovu objevil na televizním poli. Stal se poradcem managementu česko-arabské televize HE-TV.

Foto: Milan Malíček, Právo

Vladimír Železný

Článek

Ve videorozhovoru, který poskytl serveru Česká média a bude na něm zveřejněn tuto neděli, Železný mj. řekl, že nové televize na českém trhu nesmějí kopírovat Novu a Primu. „Tam nemají šanci, náskok je veliký. Nové televizní subjekty na českém trhu si, aby uspěly, musí najít úplně neobvyklé a zvláštní pole,“ tvrdí Železný.

Nová stanice HE-TV má vysílat pro arabskou menšinu žijící v České republice. Ředitel stanice Pavel Doležal řekl při prezentaci, že v jejím programu nebude prostor pro politiku či názory jakýchkoliv skupin, sdružení či etnik.

„Hodláme vysílat vše, co pomáhá novým objevům, poznáním, vědomostem a aplikacím. Naše vysílání zahrnuje filmy, seriály, pohádky, hudbu, hrané i dokumentární pořady a krásné přírodní scenerie z celého světa. Snažíme se ukazovat klid a pohodu, kterou všichni ve větší či menší míře potřebujeme,“ uvedl Doležal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám