Hlavní obsah

Do finále letošní StarDance se neprotančila Monika Absolonová

Novinky, Petr Nový
Praha

Sedmý taneční večer letošního ročníku televizní soutěže StarDance rozhodl o tom, že ve finále soutěže se neobjeví Monika Absolonová, kterou doprovázel celou soutěží partner Václav Masaryk. Dostali od televizních diváků nejméně hlasů. Ve finále za týden budou o vítězství tančit Pavel Kříž a Aneta Langerová.

Článek

Program semifinálového večera zahájila v zelené róbě zpěvačka Aneta Langerová v rytmu quickstepu. Parketem ji ve velkém tempu provedl Michal Kurtiš. Pár vběhl do tanečního prostoru plný elánu a roztančená sukně Anety Langerové na začátku tance předznamenala svižné představení plné veselých figur. Jejich tanec zaujal i porotu, dostali 34 bodů.

Následovali Herec Pavel Kříž s partnerkou Alicí Stodůlkovou v oranžových šatech. V druhém tanci programu předvedli uvolněnou rumbu, kterou moderátor Marek Eben ohodnotil jako souborné umělecké dílo. Porota ocenila náročnost tanečních figur Pavla Kříže při výjimečné pomalé hudbě i rovnocenné zapojení obou partnerů 33 body.

Maximum bodů k postupu do finále nestačilo

Zpěvačka Monika Absolonová se v červeno hnědé róbě nechala parketem provést svým partnerem Václavem Masarykem v rytmu quickstepu. Pro tanec od začátku zvolili pomalejší, za to velmi ladné tempo. Porota ocenila vybroušené provedení standardního tance možným bodovým maximem, tedy čtyřiceti body.

V druhém kole předvedli Aneta Langerová s partnerem cha-chu. Zpěvačka, tentokrát v růžových šatech, ukázala, že je-li potřeba, dokáže i ona smyslně rozvlnit boky v rytmu latinskoamerického tance a obdařit okolí širokým úsměvem. Marek Eben si všiml velmi vtipné choreografie, porotě tentokrát chyběla větší rychlost nohou a udělila 34 bodů.

Hlavně se nedívat na partnerku

Tango nabídli ve svém druhém představení Pavel Kříž s Alicí Stodůlkovou, která měla červené šaty. Tanci nechybělo potřebné napětí pohybů i výrazu, který byl patrný zejména na tváři Pavla Kříže. Ten se celý tanec urputně snažil nedívat se na svou partnerku. Pár dostal od poroty za tento tanec 34 bodů.

Program semifinálového večera uzavřeli v bílých šatech tančící Monika Absolonová s Václavem Masarykem v rytmu cha-chy. Tanec v jejich podání nabídl rozverné pojetí latinskoamerického rytmu, po kterém pár s moderátorem probírali trénovaný sexy výraz tanečnice. Podle poroty však byla Monika Absolonová při samotném tanci málo výrazná, pár za poslední představení večera dostal 33 bodů.

Kořením vyhlašování výsledků bylo aktivní zapojení poroty do tancování, o což televizní diváci žádali celé čtyři řady StarDance. Porota ve dvou vytvořených tanečních párech předvedla netradiční a velmi líbivou sambu a temperamentní paso doble na světoznámé Bolero.

Reklama

Související témata:

Související články

Ze StarDance vypadl Alexander Hemala

Velmi rozdílné výkony nabídlo další pokračování čtvrté řady soutěžního pořadu StarDance, kde páry tančily jive a tango. Zatímco Filip Sajler dostal od poroty...

Ze StarDance vypadl Filip Sajler

Další celebritou, která bude muset opustit taneční soutěž České televize Stardance, je Filip Sajler. Rozhodlo o tom v sobotu večer hlasování diváků.

Výběr článků

Načítám