Hlavní obsah

Nova ani výměnou Šeredové za Genzera se Suchánkem Primu netrumfla

Televize Nova ani s novými tvářemi Michalem Suchánkem a Richardem Genzerem nepřekonala ve sledovanosti talentových soutěží Primu. Nahrazením divácky neúspěšné Aleny Šeredové dvojicí zavedených bavičů se sice sledovanost zvýšila, na konkurenci to ale nestačilo.

Článek

Na Talentmánii na Nově, která se poprvé vysílala živě, se dívalo 1, 064 miliónu diváků.

Prima Novu opět trumfla, ale velmi těsně. Soutěž Česko Slovensko má talent přitáhla k obrazovkám 1,114 miliónů lidí. Část nedělních diváků tentokrát dala přednost sportu.

Finále MS basketbalistek si na ČT 4 zapnulo 478 tisíc diváků, dalších 630 tisíc zasedlo ke komornímu dramatu na ČT 1 Kanadská noc s Dagmar Havlovou a Viktorem Preissem v hlavních rolích.

Televize Prima se v pondělí novinářům pochlubila úspěšným týdnem. Kromě filmů a seriálů na Primě Cool se jí daří držet diváckou pozornost u nového českého seriálu Cesty domů (ve středu se dívalo 896 tisíc lidí) a u Show Jana Krause (páteční sledovanost 829 tisíc diváků).

Reklama

Související témata:

Související články

Alena Šeredová končí v Talentmanii

Topmodelka Alena Šeredová končí v novácké show Talentmania. Prý kvůli časové vytíženosti a náročnosti cestování mezi italským Turínem a slovenskou Bratislavou....

Výběr článků

Načítám