Hlavní obsah

Pokud se Guns N’Roses zpozdí, mohou je pořadatelé postihnout

Právo, Jaroslav Špulák

Když v červnu 2006 museli čeští diváci v tehdejší pražské Sazka Areně čekat na začátek vystoupení americké skupiny Guns N’Roses téměř do půlnoci, přineslo jim to vztek i problémy. Po ceně za vstupenku totiž pak mnozí museli zaplatit i taxík.

Článek

Guns N’Roses vystpují se zpožděním rádi. V poslední srpnový víkend překročili hodinu nočního klidu na festivalu v britském Readingu a pořadatelé jim na přídavek vypnuli přívod elektřiny na pódium, takže jej nemohli odehrát. Na začátku září zase odstartoval koncert kapely v irském Dublinu o hodinu později, než měl.

Diváci začali hlasitě bučet a házet na zpěváka Axla plastové lahve. Po pár minutách tento řekl, že jestli přiletí další, odejde – což se také stalo. Na pódium se vrátil za další hodinu, přičemž mezitím už řada naštvaných diváků halu opustila.

Reklama

Související témata:

Související články

Kytarista Slash se do Guns N’Roses nevrátí

Fanoušci původní sestavy americké skupiny Guns N’Roses zatím nemohou počítat s tím, že se do nynější sestavy vrátí její spoluzakladatel, kytarista Slash.

Irové vypískali arogantního Axla Rose

Trapasem skončil koncert Guns n' Roses v irském Dublinu. Axl Rose, který je znám tím, že schválně zdržuje začátek koncertů, diváky rozzlobil natolik, že na něj...

Výběr článků

Načítám