Hlavní obsah

Alenka se na Broadwayi vrátí do říše divů

Ptali jste se někdy, co se vlastně stalo s Alenkou z říše divů? Pokud můžeme věřit novému muzikálu, jehož premiéra se chystá na newyorské Broadwayi, pak vyrostla, žije v problematickém manželství, hrozí jí ztráta zaměstnání a o dceru už přišla. A její příběh je ještě „úžasnoucnější a úžasnoucnější“, jak by nejspíše řekla sama Alenka.

Článek

Plány na pokračování Alenčina životního příběhu zveřejnili v úterý producenti, kteří hodlají v premiéře uvést Wonderland: A New Alice. A New Musical 17. dubna na Broadwayi, napsala agentura Reuters.

Nový muzikál líčí aktualizovaný příběh klasického románu Lewise Cawolla z 19. století Alenka v říši divů o malé holčičce, která králičí dírou propadne do fantazijního světa obydleného takovými postavami, jako je Kloboučník, Plch či Bílý králík.

Na Broadwayi se ale bude vyprávět současný příběh o už dospělé Alence, která ztratila radost ze života, ale znovu ji najde při pátrání po své dceři ve světě, který před dávnými lety navštívila.

Produkce muzikálu navazuje na dlouhou řadu broadwayských her a muzikálů, které novým způsobem převracejí tradiční příběhy. Příkladem je úspěšný muzikál Wicked na motivy Čaroděje ze země Oz, který líčí známý příběh z pohledu čarodějnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám