Hlavní obsah

Režisér Borata se spojil s Jimem Carreym

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Larry Charles, jehož nejslavnějším počinem je film Borat, natočí komedii Pierre Pierre s Jimem Carreym. Po dvou filmech tak uzavřel spolupráci se Sachou Baronem Cohenem.

Článek

Carrey hraje ve filmu Pierre Pierre odpudivého Francouze, který chce převézt ukradený obraz z Paříže do Londýna. Původně ho měl režírovat Jason Reitman, což nevyšlo. Carreyho fandové by se tak po pauze mohli opět dočkat jeho proslulých gumových obličejů a humoru za hranicemi hollywoodského středního proudu.

V poslední době herec namlouval animované rodinné projekty jako Vánoční koleda a Horton a natočil snímek I Love You Phillip Morris, který nezapadá do žánru crazy komedie, i když je velmi zábavný.

Larry Charles původně pracoval pro televizi. Jako scenárista, producent a později režisér se podílel třeba na show Jerryho Seinfelda, na seriálech Jsem do tebe blázen, Larry, kroť se, Dilbert a dalších.

V roli režiséra celovečerních filmů se projevil teprve po roce 2000. Začal nešťastně propadákem Inkognito, ale pak převzal režii filmu Borat a hned měl na kontě jednu z nejuznávanějších komedií a komerční hit. Logicky pokračoval režií Bruna, další šílenosti se Sachou Baronem Cohenem v hlavní roli.

Reklama

Výběr článků

Načítám