Hlavní obsah

Velké změny na ČT: nové znělky Událostí i dalších pořadů, jiné studio

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od ledna 2010 budou hlavní zprávy na ČT vypadat jinak, a nejen zprávy. Kromě studia a znělky Událostí se mění i Dobré ráno a úplnou novinkou je pořad Hyde Park.

Článek

Studio Událostí se nyní renovuje a pořad dostane nové obrazové předěly. Události na ČT24 dostanou animovaný infoblok, kam se vměstná několik textových a grafických informací najednou.

Novinkou bude diskuzní Hyde Park. "Bude to interaktivní pořad," řekl Novinkám mluvčí ČT Ladislav Šticha. Moderovat ho budou Pavla Kvapilová, Daniel Takáč a občas sportovní komentátor Jaromír Bosák.

"Jde o pořad, ve kterém bude mít moderátor hosta a bude zprotředkovávat i otázky lidí z Facebooku, Twitteru a jiných sociálních sítí," uvedl mluvčí.

Nové Dobré ráno

Nové moderátory, studio, více kultury, klipů a life-stylová témata slibuje nové Dobré ráno. Zůstane ve stejném vysílacím čase jako dosud, tedy od 6:00 do 8:30.

V Brně pořad připravuje nově sestavený tým Centra zábavné tvorby. „Chceme lidem přinášet informace a zajímavosti, které je opravdu zajímají a naladí je na celý den,“ říká šéfdramaturg centra Jan Souček. „Divákům dokonce dáme možnost hlasovat o dalších tématech, takže se mohou stát spolutvůrci ranní show České televize.“

Z Brna se už 4. ledna 2010 přihlásí moderátoři Daniela Revai a Jiří Filip a ostravskou dvojici tvoří Gabriela Lefenda a Denis Gajdoš. „Do vysílání budeme zařazovat dvakrát více klipů, než tomu bylo dosud,“ doplňuje šéfdramaturg Jan Souček. „Prostor dáme novým CD, DVD, filmům a pozvánkám na zajímavé akce. “

Reklama

Výběr článků

Načítám