Hlavní obsah

Tygr z Walesu za týden v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tomu Jonesovi je téměř sedmdesát let, nicméně se těší dobrému zdraví a pořád objíždí svět se svými hity na pomezí popu, soulu a rocku. Zpěvák nazývaný tygr z Walesu zavítá za týden, 10. listopadu, do pražské O2 Arény.

Článek

Aktuální videa na internetu ukazují, že Tom Jones skutečně není žádná dožívající hvězdička. Pořád ze sebe na pódiu vydoluje hodně energie a hlas mu slouží. Mimochodem je na nich také vidět, že si přestal barvit vlasy a je z něj teď roztomilý dědeček.

Jones zpívá od začátku šedesátých let a mezinárodní hvězdou se stal kolem roku 1967, kdy se o něm začalo víc mluvit i v Americe. Od té doby po něm fanynky začaly házet spodní prádlo, což se stalo jednou z nejoblíbenějších historek ve světě popu.

V sedmdesátých a osmdesátých letech šla popularita Toma Jonese dolů, ale to neznamená, že by hodil flintu do žita. Pokračoval v nahrávání, pár coververzí mělo úspěch (Princova Kiss) a naprosto nečekaný comeback zaznamenal už v téměř důchodovém věku, když v roce 1999 vydal Reload, album duetů s mladšími zpěváky a skupinami.

Jonese od té doby začala více "brát" mládež a řada lidí si koupila jeho starší desky. Letité hity jako It's Not Unusual, Help Yourself, She' s a Lady, Without Love, Green Green Grass of Home a I Cant Stop Loving You nepochybně zazní také v Praze.

Vstupenky se prodávají za 990-1 990 korun. Více na www.livenation.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám