Hlavní obsah

Na premiéře filmu 2Bobule předal Seznam.cz šek Úsměvu pro život

• Aktualizováno

Český film 2Bobule, zasazený do prostředí moravských vinařů, měl ve středu premiéru v Praze. Navazuje na předchozí snímek Bobule. Film 2Bobule je spojen i s dobročinným projektem Úsměv pro život, jehož zástupci obdrželi šek od partnera filmu, společnosti Seznam.cz.

Článek

Ve filmu 2Bobule hrají Jiří Korn, Jana Švandová či Jiří Krampol. Kromě toho se setkáme s řadou známých lidí z prvních filmových Bobulí, mimo jiné s Terezou Voříškovou, která v minulém filmu okouzlila hlavního hrdinu Honzu – Kryštofa Hádka. Jeho kamaráda Jirku nyní znovu ztvárnil Lukáš Langmajer.

Společnost Seznam.cz předala po premiéře šek v hodnotě 150 000 korun projektu Úsměv pro život, který financuje zdravotní klauny.

Zdravotní klauni přinášejí pravidelně tisícům malých i velkých pacientů úsměv, který může být prvním krůčkem k uzdravení. O.s. Zdravotní klaun přináší hned několik způsobů pomoci – klauniády, Cirkus Paciento i pravidelné semináře pro lékaře a zdravotní sestry.

Seznam.cz je partnerem 2Bobulí i projektu Úsměv pro život, zároveň již dlouhodobě podporuje Zdravotní klauny. Na stránkách www.usmevprozivot.cz už se vybralo dalších cca 58 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám