Hlavní obsah

Policie má popis vraha z Těšína, který ubodal mladou ženu před očima dítěte

Český Těšín

Policisté stále nedopadli vraha mladé ženy, která byla brutálně ubodána zřejmě před zraky svého dvouletého dítěte v bytě v Českém Těšíně. V sobotu o tom informoval mluvčí policie Stanislav Sobol. Kriminalisté už ale mají popis muže, který je z vraždy podezřelý.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie zatím nechce specifikovat, zda již zjistila motiv vraždy a zda je podezřelým někdo z rodiny nebo známých zavražděné.

"Žádáme všechny, kteří v pátek kolem 9.30 hodïn viděli muže výšky zhruba 180 centimetrů a štíhlé postavy, který se pohyboval v okolí ulic Havlíčkova, Čapkova, Dvořákova, Bezručova a náměstí ČSA v Českém Těšíně a choval se podezřele, aby kontaktovali linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu,“ řekl mluvčí policie Sobol.

Dodal, že policisté pátrají také po noži, kterým byla vražda spáchaná a který pachatel pravděpodobně odhodil v prostoru těchto ulic nebo v blízkém okolí.

Na místě činu byli v pátek jako první záchranáři, které si pobodaná žena zavolala na pomoc.

"Zdravotníci našli ženu v bezvědomí, selhávalo také dýchání a srdce. Žena utrpěla několik bodných poranění. Posádka sanitky ihned zahájila resuscitaci za podpory přístrojů a léků. Přes veškerou snahu záchranářů pacientka na místě podlehla svým závažným zraněním,“ informoval v pátek mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám