Hlavní obsah

Výstava Hry a klamy 2 bystří smysly

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberecké science centrum iQpark připravilo pro Novoměstskou radnici druhý ročník zábavně edukativní výstavy Hry a klamy 2.

Článek

Na sedmdesáti exponátech si návštěvníci mohou vyzkoušet, zda fungují přírodní zákony, osvěžit si zapomenuté znalosti ze školy, prověřit své smysly, změřit rychlost reakcí a hlavně se pobavit a zahrát si v duchu hesla výstavy, které zní Dotýkat se exponátů přikázáno.

IQpark představí nové exponáty

Co všechno čeká? Jednoduchý přístroj vyzkouší, jak pevnou máte ruku, jiný prověří vaši pohotovost či rychlost, jinde si vyzkoušíte svůj čich při poznávání různých druhů koření.

Na zvětšených hlavolamech potrápíte logické uvažování a pomocí upravených zrcadel lze prolnout obličej s obličejem kamaráda či si do lamelového panelu můžete otisknout své tělo.

Proti loňsku představí iQpark nové exponáty. Vyzkoušet budete moci svůj zrak, luštit Braillovo písmo, poznávat chutě a vůně, rozehrát trubky či hádat evropské jazyky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám