Hlavní obsah

Anastacia: dojem z ohromného hlasu kazil jen podivný zvuk

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká popová zpěvačka Anastacia ve čtvrtek potěšila publikum v pražské Tesla Aréně. Životní zážitek si odnesl především jeden fanoušek ze Slovenska, kterého přizvala na pódium a několik minut spolu tancovali. Pak mu zpěvačka darovala CD a rozloučila se s ním polibkem. "Můj sen bylo zazpívat si s Anastaciou," zářil nadšením mladík, který se představil jako Laco.

Článek

Anastacia vystupovala za doprovodu dvou backgroundových zpěvaček, kapely a tanečníků, kteří předváděli až akrobatické kreace, zejména během písničky Cowboys and Kisses. Zazněly také hity Paid My Dues, Not That Kind či Left Outside Alone.

Zpěvačka dostála své dobré pověsti. Zpívá vždy s plným nasazením, bez chyb. Její mohutný sytý hlas vynikal nad vše ostatní, je plný v hloubkách a velmi řezavý ve výškách. Během koncertu Anastacia představila i svou matku Dianu. Ta předvedla své muzikálové pojetí skladby Ave Maria a pak si spolu daly duet.

Skvělý zážitek ničilo špatné ozvučení

Následující jam bubeníka a baskytaristy by mohl být zajímavý, kdyby byl ovšem koncert nazvučen tak, jak se sluší na světovou hvězdu. Např. v zadní části haly bylo slyšet jen nesrozumitelné dunění a prskání. Možná že muzikanti hráli zajímavě, ale zvukař nám nedal šanci to posoudit. Mizerný dunivý zvuk skladeb provázel i velkou část ostatních písní.

S Prahou se pak Anastacia rozloučila tanečními remixy svých skladeb ve stylu techna 90. let. To si mohla klidně odpustit, tak velký hlas nepotřebuje být přehlušen tupými neinvenčními rytmy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám