Hlavní obsah

Aneta Langerová a Dan Bárta zazpívají pro Světlušku

Právo, ŠH

Už ve čtvrtek se před pražským kostelem sv. Anny (Pražská křižovatka) rozezní další benefiční Píseň pro Světlušku. Pro nevidomé přijdou účinkovat Aneta Langerová, Dan Bárta se svou kapelou Illustratosphere, Saša Rašilov a hudebníci, kteří sami nevidí, ale umějí svou tvorbou rozmnožovat krásy našeho světa – Mário Bihári a Honza Jareš. Chybět nebudou ani nevidomé děti, které Světluška podporuje v rozvoji talentu.

Článek

„Mám velkou radost, že letos se Světluškou představíme pro mě obzvlášť vzácné hudební hosty. Na koncert se těším a taky věřím, že se nám s pomocí dárcovských SMS od diváků a posluchačů podaří překonat hranici 10 miliónů korun tak, aby Světluška mohla nadělit nevidomým k Vánocům to, co nejvíce potřebují,“ řekla Aneta Langerová, patronka Světlušky.

Čtvrteční večer živě odvysílá ČT 1 a Český rozhlas 1 – Radiožurnál. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji sítě Ticketpro a Ticketstream od 250 Kč a v den konání na místě od 300 Kč. Kapacita sálu je 600 míst.

Reklama

Související články

VIDEO: Aneta Langerová obsluhovala v kavárně

Přes 1500 návštěvníků již letos zavítalo do Kavárny Potmě. Každý host si zde může na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je být nevidomý a prozkoumat ostatní...

Výběr článků

Načítám