Hlavní obsah

Na Svitavsku narazila dodávka do stromu, spolujezdec na zadním sedadle zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedlová na Svitavsku
Aktualizováno

Tragická nehoda se stala v pátek ráno u Jedlové na Svitavsku. Dodávka s přívěsným vozíkem se třemi muži narazila do stromu, spolujezdec na zadním sedadle zemřel, další dva muži se těžce zranili. V pátek o tom informovala mluvčí policie Eva Maturová.

Foto: HZS Pardubického kraje

Po nárazu zemřel spolujezdec, další dva muži byli těžce zraněni

Článek

„Dodávka vezla přívěsný vozík se sádrokartonovými deskami. Řidič se záchranáři komunikoval, tvrdil, že zřejmě na okamžik usnul,” uvedla Maturová. Dechová zkouška u něj vyloučila pití alkoholu před jízdou.

Foto: HZS Pardubického kraje

Tři muže museli hasiči postupně vyprostit z havarovaného vozidla

Dopravu policisté řídí kyvadlově. Příčinu nehody policie vyšetřuje.

„Ze zcela zdemolovaného vozu museli hasiči postupně vyprostit celkem tři osoby. Jedna osoba musela být resuscitována, ale lékař poté konstatoval smrt. Vyproštěné zraněné osoby byly umístěny do vakuových nosítek. Na místo přiletěl i vrtulník, který transportoval jednu zraněnou osobu do nemocnice. Druhý zraněný byl sanitním vozem převezen do nemocnice,” sdělila mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Jednoho z mužů transportoval vrtulník do nemocnice

„Jeden ze zraněných mužů byl těžce zraněn, utrpěl těžká zranění břicha, hlavy a horních a dolních končetin. Druhý z mužů utrpěl poranění hrudníku a dolních končetin,” řekl Novinkám mluvčí ZZS Aleš Malý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám