Hlavní obsah

Muž ve Vracově na Hodonínsku vyhrožoval střelbou, zásahová jednotka ho zpacifikovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vracov
Aktualizováno

Jen týden od rozsáhlého zákroku v Sudoměřicích zasahovala v pondělí policie na Hodonínsku proti dalšímu muži. Ten ve Vracově vyhrožoval okolí, že bude střílet. Policie vstoupila do bytu a zbraň i se střelivem šedesátiletému muži odebrala. Na policejním webu to uvedl hodonínský policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž, který podle policie vyhrožoval střelbou, je invalidní důchodce. Je držitelem zbrojního průkazu a vlastní krátkou střelnou zbraň.

Policie na místo přepravila vrtulníkem zásahovou jednotku. „Během bezpečnostního opatření policisté vyklidili okolí bytu i přilehlých objektů tak, aby nemohlo dojít k případné újmě na zdraví nezúčastněných osob," uvedl Zámečník. Nikdo na místě nebyl zraněn. Případem se budou policisté dále zabývat.

Před týdnem musela zásahová jednotka do Sudoměřic. V blízkosti školy tam střílel z plynové pistole čtyřiašedesátiletý muž. Nikoho nezranil. Policisté muži zabavili zbraň a jinou u něj nenašli. Muž byl při zatýkání zjevně opilý.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám