Hlavní obsah

Taxíkům skokana Jandy ve Frenštátě ukradli registrační značky na přání

Právo, Aleš Honus
Frenštát pod Radhoštěm

Krádež dvou registračních značek na přání z automobilů taxislužby VIP Taxi z Frenštátu pod Radhoštěm prověřuje policie. Taxislužbu provozuje český reprezentant ve skoku na lyžích Jakub Janda s podnikatelem Lukášem Hilšerem. Ten tvrdí, že se firma stala v minulých dnech terčem výhrůžek ze strany konkurence.

Foto: VIP Taxi Frenštát

Ukradené značky na přání

Článek

K odcizení dvou registračních značek mělo dojít v noci na středu na Závodní ulici. „V souvislosti s tímto oznámením pátráme po pachateli i po odcizených registračních značkách VIP TAXI1 a VIP TAXI2,“ potvrdil mluvčí policie Petr Gřes.

Foto: VIP Taxi Frenštát

Auta bez SPZ

Majitelé taxislužby vidí za krádeží konkurenční boj. Za informace, které povedou k pachateli a ke značkám, nabízejí odměnu 50 tisíc korun.

„V minulých dnech mi přišla SMS s informací, že místní taxikáři se domlouvají, že nám poškodí auta. Dnes ráno jsme zjistili, že nám někdo ukradl dobře přinýtované SPZ na přání na dvou autech. Kdo mě dovede k pachateli a značkám, dostane 50 tisíc korun odměnu,“ tvrdí Lukáš Hilšer.

Dodal, že zloději nejenom ukradli značky, ale poškodili i auta, když z nich servali nýty. „Jsem si naprosto jistý, že jde o nekalý konkurenční boj. Na trhu jsme asi jeden rok a některým konkurentům jsme přebrali část klientely,“ řekl Hilšer Právu.

Reklama

Výběr článků

Načítám