Hlavní obsah

U Černého Mostu v Praze havaroval pobodaný řidič

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pražské Kolbenově ulici se v pátek večer srazila dvě osobní auta. Jeden z řidičů však už za volant nejspíš usedl zraněný. Po nehodě byl totiž s několika bodnými poraněními převezen do nemocnice. Okolnosti zjišťuje policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda pobodaného řidiče u Černého MostuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v křižovatce ulic Kolbenova a K Hutím. „Po střetu dvou osobních vozidel bylo zjištěno, že je jeden z řidičů vážně zraněn. Na místo byli proto přivoláni záchranáři,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Podle informací Novinek vystoupil jeden z řidičů z vozu, aby u druhého řidiče zjistil, proč k nehodě došlo. Když ale přistoupil k vozu, zjistil, že je muž v bezvědomí. „Na místo ihned volal policii i záchranku,“ popsal Novinkám svědek, který celou situaci viděl.

Přivolaní záchranáři pak muže s bodnými zraněními převezli do nemocnice. Na místo se sjelo velké množství policistů a kriminalistů. Ti teď vyšetřují, kdo a jak muže pobodal.

Bodná poranění měl totiž utrpět ještě před nehodou. Za volant usedl pravděpodobně již zraněný. Zda se snažil útočníkovi ujet, nebo jel vyhledat pomoc, zatím není jasné.

Reklama

Výběr článků

Načítám