Hlavní obsah

Řidička dostala epileptický záchvat a smetla vše, co jí přišlo pod kola

Novinky, jap
Praha

Lehkým zraněním řidičky skončila v pátek dopoledne havárie osobního vozu v Chrášťanech u Prahy. Řidičku postihl pravděpodobně epileptický záchvat a postupně nabourala do betonové zídky, do domu a nakonec ještě do zaparkovaného auta.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička nabourala do domu a do zaparkovaného autaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Řidička jela ve směru od Chýně na Chrášťany. Před křižovatkou ve tvaru „T“ ji ale pravděpodobně postihl epileptický záchvat a žena projela křižovatku rovně. Její vůz postupně naboural do betonové zídky, projel keři, naboural do domu a do plotu a nakonec narazil do zaparkovaného mercedesu. Ten se zastavil až u zdi právě rekonstruované mateřské školky.

Přivolaní policisté u ženy provedli orientační dechovou zkoušku, která vyvrátila, že by žena řídila pod vlivem alkoholu.

„Záchranáři převezli řidičku na vyšetření do nemocnice. S největší pravděpodobností prodělala epileptický záchvat,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Původně se přitom uvažovalo také o možnosti, že si řidička spletla brzdový pedál s plynem. Dle svých slov totiž jela velmi pomalu, její vůz se ale zastavil až po několika desítkách metrů nekontrolované jízdy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám