Hlavní obsah

Opilý řidič v BMW smetl v Praze mazdu s mladíky

Novinky, jap

Opilý řidič BMW v pátek ráno čelně narazil v pražském Radotíně do vozidla, ve kterém cestovala dvojice učňů. Oba museli vyprostit přivolaní hasiči, záchranáři je pak s vážnými zraněními převezli do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda v pražském RadotíněVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala ve Zderazské ulici v Praze 5. „Informaci o nehodě jsme přijali na tísňové lince krátce po půl osmé. Na místo vyjely všechny záchranné složky,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle prvotního vyšetřování jeli v osobním voze ve směru do centra dva učni ve věku 19 a 21 let, kteří si měli v Radotíně vyzvednout výuční listy. Proti jejich mazdě se ale vyřítilo BMW, v němž cestovali dva opilí muži (34 a 38 let). Posádka BMW vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s autem mladíků, jejich vůz skončil po nehodě mimo silnici a oba v něm zůstali zaklínění.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Posádka BMW se dostala z vozu ještě před příjezdem policistů. Oba muži nadýchali více než 2,5 promile alkoholu a oba odmítají, že by vůz řídili.

Jeden mladík utrpěl těžká zranění

„Bavorák jel už pod kopcem zhruba 150 kilometrů v hodině, řidič jel opravdu rychle,“ sdělil Novinkám na místě jeden ze svědků nehody.

Mladíky z mazdy téměř hodinu složitě vyprošťovali hasiči. Oba utrpěli otevřené zlomeniny. Zranění jednoho z nich klasifikovali záchranáři jako středně těžká, u druhého mladíka jsou to pak zranění vážná. Podle informací Novinek má téměř rozdrcené nohy.

Případ si převzali kriminalisté. Silnice byla na více než dvě hodiny obousměrně uzavřena. Přesné okolnosti nehody se nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám