Hlavní obsah

Utržené kolo u pražského letiště se řítilo silnicí, řidiči nestihli reagovat

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nedaleko Letiště Václava Havla v pražské Ruzyni ve středu ulétlo za jízdy ze Škody Octavie kolo. Kvůli tomu následně bourala další dvě auta. Jednoho řidiče odvezli záchranáři do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Z auta ulétlo za jízdy kolo a způsobilo nehoduVideo: Novinky

 
Článek

Nehodu oznámili její účastníci na tísňovou linku krátce před půl jedenáctou večer. Řidiči Škody Octavia upadlo při průjezdu Lipskou ulicí v Praze 6 levé přední kolo. Tomu se poté snažil vyhnout řidič Seatu Cordoba a do něj narazila zezadu další octavie.

„Řidič seatu utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice. Šoféra, kterému uletělo kolo, policisté na místě pokutovali za technický stav vozidla,“ řekla Novinkám mluvčí policie Iveta Martínková. Nehodu zbývajících dvou aut policisté šetří.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

K nehodě vyjeli hasiči, kteří zasypali uniklé provozní kapaliny. Na úseku dlouhém 100 metrů zůstaly rozesety střepy a plasty z vozidel. Policisté tak museli o pomoc požádat i silničáře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám