Hlavní obsah

Dva zakuklenci vnikli v Újezdu nad Lesy do domu a ubodali majitele

– Praha
Novinky, lsi

V sobotu pozdě večer vnikly dvě osoby v kuklách do rodinného domu v Újezdu nad Lesy, ve kterém při potyčce pobodaly jeho majitele. Pobodaný muž na následky zranění zemřel. Policie po zakuklencích pátrá.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V sobotu okolo třiadvacáté hodiny přijali policisté oznámení o tom, že na sousedním pozemku se pohybují dvě maskované osoby v kuklách.

„Na místo proto okamžitě vyrazily nejbližší policejní hlídky, které v domě nalezly pobodaného muže. Policisté mu okamžitě poskytli první pomoc a přivolali záchrannou službu, která muže transportovala do nemocnice. Tam ale později svým zraněním podlehl,“ uvedla pražská policejní mluvčí Iveta Martínková.

Manželka zavražděného policistům potvrdila, že se opravdu jednalo o zamaskované osoby. Údajně vnikly nejdříve na pozemek a později i do domu, kde došlo k potyčce.

Případ kriminalisté vyšetřují jako zvlášť závažný zločin vraždy. „Nyní budou také zjišťovat motiv a další okolnosti, které by vedly k dopadení maskovaných útočníků,“ uvedla Martínková, která nechtěla z taktických důvodů zveřejňovat bližší informace k případu.

Policisté také žádají o pomoc obyvatele Újezdu nad Lesy. „V případě, že jste včera v době mezi 22:00 až 24:00 zaznamenali v okolí pohyb podezřelé dvojice, oznamte neprodleně tuto informaci policistům na bezplatné tísňové lince 158,“ doplnila Martínková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám