Hlavní obsah

Policisté našli v potoce na Benešovsku převrácené auto bez řidiče

Právo, Novinky, jap, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov

V noci ze čtvrtka na pátek našli policisté v potoce u lesa poblíž Chocerad na Benešovsku auto převrácené na střeše. Ve vozidle ani v jeho okolí se nikdo nenacházel. Policisté řidiče nakonec vypátrali, nadýchal více než dvě promile, řekla Novinkám mluvčí policie Eva Stulíková.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto skončilo na střeše v potoce, řidič uteklVideo: Novinky

 
Článek

Řidič v automobilu Toyota Corolla havaroval kolem dvaadvacáté hodiny, policisté dostali hlášení v jednu v noci. „Vozidlo se nacházelo v potoce mimo obec Chocerady, v autě nikdo nebyl,“ uvedla Stulíková.

Policie začala v okolí pátrat, zapojili se i hasiči. Z počátku bylo hledání neúspěšné, nakonec však našli třicetiletého muže. „Ten se podrobil dechové zkoušce, měl v dechu přes dvě promile alkoholu,“ sdělila mluvčí.

Lesní cesta, na které se nehoda stala, vede k jedinému objektu „Obora“, kde stojí asi tři domy. Zda řidič bydlí tam, nemohla policie potvrdit, případ se totiž stále prošetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám