Hlavní obsah

Havárie vodovodu udělala z Nuselských schodů vodopád

Novinky, lsi, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V noci na středu praskl na pražských Vinohradech vodovodní řad. Voda se vyvalila na Nuselské schody, ze kterých na nějakou dobu vznikl umělý vodopád. Havárii Novinkám potvrdil mluvčí Pražských vodovodů a kanalizací (PVK) Tomáš Mrázek.

BEZ KOMENTÁŘE: Havárie vodovodu na pražských VinohradechVideo: Novinky

 
Článek

Havárie se stala krátce po půlnoci na křižovatce ulic Jana Masaryka a Šafaříkova. Nápor vody zcela zatopil Nuselské schody a Bělehradskou ulici pod nimi. Voda značně znesnadňovala řidičům průjezd ulicí.

„Praskl vodovodní řad o průměru 200 milimetrů, který bude zcela opraven ve středečních odpoledních hodinách. Bez vody do té doby zůstane 36 odběratelů,“ řekl Novinkám Mrázek.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Podle informací Novinek trval únik více než hodinu, teprve poté se ho podařilo pracovníkům PVK v Šafaříkově ulici zastavit.

Reklama

Výběr článků

Načítám