Hlavní obsah

Opilý řidič způsobil ve Staré Boleslavi smrt cyklistky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stará Boleslav

Opilý řidič způsobil v sobotu večer ve Staré Boleslavi nehodu, při níž zemřela cyklistka. Dalších několik lidí bylo zraněno. Podle svědků si chtěl řidič BMW zkrátit průjezd zatáčkou, naboural ale do protijedoucí Škody Fabie a následně srazil dvě cyklistky.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda ve Staré BoleslaviVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala okolo 18:15 v ulici Maxe Švabinského. Vyrazili k ní hasiči, záchranáři i policisté. Silnici museli obousměrně uzavřít místní strážníci.

„Jedna z cyklistek na místě podlehla svým těžkým zraněním. Druhá žena utrpěla vážné poranění obličeje a zhmoždění páteře a po nezbytném ošetření byla transportována do vinohradské nemocnice,” uvedla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová s tím, že v osobních vozech byli zraněni tři lidé.

Podle informací Novinek nadýchal řidič BMW policistům nejprve 1,6 promile a při opakované dechové zkoušce dokonce 1,7 promile alkoholu. Sám poté zkolaboval a záchranáři ho museli převézt do nemocnice.

Příčiny nehody zkoumají kriminalisté. Podle policejní mluvčí Štěpánky Zatloukalové se tento týden jedná ve Středočeském kraji již o šestou tragickou nehodu. Svou roli v tomto případě podle ní sehrál nejen alkohol, ale také vysoká rychlost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám