Hlavní obsah

Na Břeclavsku našli mrtvé novorozeně a ostatky dětí

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav
Aktualizováno

Mrtvé novorozeně a další ostatky dvou dětí zaměstnávají od rána policii v Dolních Dunajovicích na Břeclavsku. Na případ podle dostupných informací upozornili záchranáři.

BEZ KOMENTÁŘE: Dům, ve kterém nalezli mrtvé novorozeněVideo: Milan Vojtek, Právo

 
Článek

Ti vyjeli ke krvácející ženě, a když zjistili, že se jedná o komplikace po porodu, přivolali i policii. Při prohlídce domku měli podle oficiálně nepotvrzených informací policisté a hasiči najít kromě novorozence i ostatky dalších dvou dětí. Hasiči podle dostupných informací v dopoledních hodinách rovněž vyčerpali na pozemku jímku.

Foto: policejnidenik.cz

U domu zasahovali policisté i hasiči.

Foto: Novinky

Zahrada u domu

„V tuto chvíli můžu potvrdit jen to, že policisté od rána prověřují nález ostatků v rodinném domě v obci na Břeclavsku. Tým je na místě, proto nelze k případu nic bližšího sdělit. Více informací bude nejdříve v pondělí,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto: Novinky

Dům, ve kterém byly ostatky nalezeny

Foto: policejnidenik.cz

U domu zasahovali i hasiči.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Obdobný případ se stal v nedalekých Vlasaticích. V červenci 2013 tam žena usmrtila novorozeně a v domku pak policisté objevili ostatky dvojčat narozených o rok dříve. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám