Hlavní obsah

Strážníci pronásledovali auto, havarovali oni i ujíždějící řidič

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Strážníkům Obecní policie Vestec ujíždělo v pátek večer osobní auto. Na okraji Prahy ujíždějící řidič vytlačil strážníky ze silnice a sám havaroval.

BEZ KOMENTÁŘE: Při honičce boural ujíždějící řidič i strážníciVideo: Novinky

 
Článek

Honička se strhla v pátek, krátce před 23. hodinou. Vestečtí strážníci chtěli zkontrolovat řidiče osobního vozu, ten ale začal vysokou rychlostí ujíždět směrem na Prahu.

Na okraji Prahy, v Libušské ulici, vytlačil podle informací Novinek ujíždějící řidič strážníky ze silnice. Sám pak prorazil svodidla a s autem skončil na střeše mimo silnici. Policejní vůz vyletěl do křoví.

Auto si prý stopnul

Přivolaní záchranáři si do své péče převzali muže, který cestoval v osobním voze. Podle informací Novinek nadýchal více než 1,6 promile alkoholu, tvrdí ale, že vůz rozhodně neřídil. Auto si prý stopnul. Řidič podle jeho slov z místa po nehodě utekl.

Muž skončil v nemocnici, stejně jako jeden ze strážníků, který utrpěl lehké zranění.

Policisté si na pomoc přivolali psovody a začali pátrat v širokém okolí. Nikoho ale nenašli. Zda jelo ve vozidle více lidí, by mohly objasnit důležité stopy, které zajistil kriminalistický technik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám