Hlavní obsah

Porsche se řítilo po Evropské v Praze dvoustovkou, skončilo ve zdi. Řidič zahynul

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Krátce před 4. hodinou ráno havaroval ve čtvrtek na Evropské ulici v Praze 6 25letý řidič vozu Porsche Cayenne. Auto ve velmi vysoké rychlosti porazilo semafor a narazilo do dvou betonových zdí, motor odletěl přes sto metrů daleko. Řidič nehodu nepřežil.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na EvropskéVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě poblíž ulice U Vokovické školy vyrazili pražští záchranáři, hasiči i policisté. Řidič jel směrem k letišti, když ve vysoké rychlosti nezvládl řízení a havaroval. Auto porazilo semafor, narazilo do zídky vchodu do nové stanice metra a poté ještě do zdi naproti přes silnici. Motor vyletěl po nehodě ven z auta, policisté ho našli asi o 150 metrů dále. Přivolaní hasiči ho pak museli uhasit, po nehodě totiž začal hořet.

Foto: HZS Praha

Části havarovaného auta

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidiči už záchranáři nedokázali pomoci a lékař konstatoval jeho smrt. Nehodou se začali okamžitě zabývat kriminalisté, kteří ji společně s dopravními policisty vyšetřují.

Foto: HZS Praha

Části havarovaného auta

Podle prvotních odhadů jelo auto před nehodou rychlostí okolo 200 kilometrů za hodinu. Tachometr se po nehodě zasekl na rychlosti 190 kilometrů za hodinu.

Foto: HZS Praha

Části havarovaného auta

Evropskou ulici ve směru na letiště policisté v místě nehody na několik hodin uzavřeli.

Foto: Novinky

Tachometr havarovaného auta

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám