Hlavní obsah

Lupič utíkal se šperky za milión, pohotový kolemjdoucí mu tašku vzal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neznámý lupič přepadl v pondělí zlatnictví v Říčanech u Prahy. Muž vzal šperky za milión, moc si jich ale neužil, vrátily se k majiteli. Prchajícímu lupiči je vzal pohotový kolemjdoucí. Policie po pachateli loupeže pátrá.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič ve zlatnictví v ŘíčanechVideo: Policie ČR

 
Článek

Ozbrojený pachatel přepadl zlatnictví v Havlíčkově ulici v pondělí kolem 9.30. "Neznámý pachatel pod pohrůžkou namířené střelné zbraně požadoval po obsluze vydání zlatých šperků. Prodavačka v obavě o svůj život zboží muži vydala," uvedl mluvčí policie Jakub Vinčálek.

Když muž utíkal ze zlatnictví, kolemjdoucí mu tašku se šperky vzal a vrátil je majiteli zlatnictví. Lupič při potyčce s mužem použil zřejmě plynovou pistoli a lehce jej zranil.

Foto: Policie ČR

Muž přepadl zlatnictví v Říčanech

"Vyzýváme občany, aby se muže nesnažili zadržet, ale o jeho výskytu ihned informovali policisty. Může se jednat o nebezpečného pachatele, neboť použil při přepadení zbraň," dodal Vinčálek.

Říčanské zlatnictví bylo přepadeno už před dvěma lety. Z prodejny pachatelé odcizili šperky za téměř dva milióny korun. Policie poté dopadla tři muže a zajistila většinu odcizených cenností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám