Hlavní obsah

Tramvaj v Praze přejela ženu ležící v kolejišti, ta v sanitce zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ženu ležící v kolejišti přejela v noci na středu tramvaj číslo 26 v pražské Olšanské ulici. Záchranáři se snažili ženu oživit, ta ale po necelé hodině zemřela v sanitce. Co chodkyně dělala v kolejišti, policisté zjišťují.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženu v kolejišti přejela tramvajVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Oznámení o nehodě přijalo operační středisko policie v 0:18 od dopravního podniku a záchranářů.

Třiapadesátiletá žena ležela před zastávkou Nákladové nádraží Žižkov v kolejišti v době, kdy místem projížděla tramvaj. Ta chodkyni přejela. Řidič s cestujícími se jí snažili pomoci, ale vyprostil ji až přivolaný hasičský jeřáb.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Střet s tramvají chodkyně nepřežila.

„Chodkyně i přes resuscitaci v sanitce zemřela. Dechová zkouška a test na drogy byly u řidiče tramvaje negativní. Je podezřelý z trestného činu usmrcení z nedbalosti, případem se policisté dále zabývají,“ řekla Novinkám mluvčí policie Jana Rösslerová.

Asi 100 metrů od této tragické nehody bouralo 17. října policejní auto, které se při přejezdu do protisměru střetlo s tramvají číslo 9. Tři lidé utrpěli lehká až středně těžká zranění. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám