Hlavní obsah

Tři mladí lidé zemřeli po sobotní nehodě, nepoužili bezpečnostní pásy

Kladno
Aktualizováno

Sedmnáctiletý mladík a dvě osmnáctileté dívky zemřeli po sobotní nehodě u Drnku na Kladensku. Hoch zemřel už v sobotu, dívky v neděli. Čtvrtý člověk je vážně zraněn. Pětičlenná posádka pravděpodobně nepoužila bezpečnostní pásy.

Foto: Policie ČR

Nehoda si nakonec vyžádala tři mladé životy.

Článek

Nehoda se stala v sobotu kolem 18.00. Vůz Škoda Felicia sjel ze silnice a narazil do stromu. V osobním voze jelo pět lidí ve věku sedmnáct a osmnáct let z okresů Kladno, Rakovník a Praha-východ.

"Vzhledem ke svým schopnostem řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost vozidla místu a při projíždění zatáčky vjel na trávu. Vozidlo po navrácení zpět na silnici dostalo smyk a sjelo vlevo do příkopu v protisměru, kde se převrátilo," uvedla mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová. Všichni cestující po nárazu vypadli z vozu.

Foto: Policie ČR

Nehoda si nakonec vyžádala tři mladé životy.

Záchranáři resuscitovali a přepravili čtyři vážně zraněné lidi s poraněním hlavy do nemocnic v Praze a v Ústí nad Labem a jednoho lehce zraněného člověka do kladenské nemocnice.

Foto: Policie ČR

Nehoda si nakonec vyžádala tři mladé životy.

"Sedmnáctiletý mladík zemřel po transportu v ústecké nemocnici, dvě osmnáctileté dívky podlehly zraněním v neděli v nemocnicích v Praze," uvedla Šteinerová.

Podle mluvčí středočeské záchranky Petry Effenbergerové u nehody zasahovalo šest pozemních posádek záchranářů a dva vrtulníky.

Příčinu nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám