Hlavní obsah

Tři lidé zemřeli při srážce auta s kamiónem, motor odletěl 50 metrů daleko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Při čelní srážce osobního auta s nákladním vozem zemřeli v pátek ráno u středočeských Klecan dva muži a jedna žena. Silnice je uzavřená, příčinu nehody vyšetřují policisté. Motor z BMW skončil 50 metrů od auta.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda u KlecanVideo: Radek Plavecký, Právo

 
Článek

Kolize se odehrála kolem páté hodiny ranní. Kamión Renault Premium se čelně srazil s BMW Cabrio, obě auta následně skončila v poli.

„Osobní auto mělo utržený motor, který se nacházel asi 50 metrů od vozu. Hasiči poskytli řidiči kamiónu posttraumatickou péči,“ informovala Novinky mluvčí hasičů Lenka Kostková.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Motor auta byl 50 metrů daleko

„Dechová zkouška u 49letého řidiče kamiónu byla negativní. Na místo byl přivolán soudní znalec, který určí, jak se nehoda stala. Byla rovněž nařízena pitva obětí nehody,” sdělila mluvčí policie Markéta Johnová.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Při nehodě zemřeli tři lidé

Na místo kromě posádky záchranné služby z Kralup a lékaře vyrazil také vrtulník z Prahy, ten byl ale posléze odvolán.

„Svědci nehody s pomocí dispečera prováděli u jednoho zraněného resuscitaci, ale marně. Na mnohočetná poranění zemřeli také další dva lidé. O dalších zraněných informace nemám,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Motor auta byl 50 metrů daleko

Podle informací Novinek při nehodě zemřeli muži ve věku 56 a 23 let a 47letá žena, pravděpodobně šlo o členy jedné rodiny.

V září nejvážnější nehoda 

V září je to zatím nejtragičtější dopravní nehoda. Stejné následky měla i ta, která se stala 31. srpna mezi obcemi Peruc a Hřivčice na Lounsku.

Kromě jedenadvacetiletého řidiče při ní zemřeli dva spolujezdci – dívka a chlapec narození v roce 1997. Další dva mladí lidé byli těžce zraněni. Příčinou nehody byla vysoká rychlost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám