Hlavní obsah

U Prahy spadli ze skal dva lidé. Padesátiletá žena nepřežila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řež

Nedaleko Řeže u Prahy v neděli odpoledne spadl ze skály amatérský horolezec a způsobil si vážné zranění. Na dalším místě v Divoké Šárce se zřítila ze skály padesátiletá žena, ale zraněním podlehla. Informaci sdělili mluvčí policie Jakub Vinčálek a Jana Rösslerová.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Ilustrační foto

Článek

Mladý muž se zřítil z výšky dvaceti metrů, když mu selhal zajišťovací materiál. Událost se odehrála zhruba hodinu po poledni nedaleko Řeže u Prahy. "Muž byl s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice. Je však mimo ohrožení života," dodal Vinčálek.

Žena podle Rösslerové skočila nejspíše sama z výšky dvaceti metrů. Stalo se tak v neděli po poledni v pražské Divoké Šárce.

Vyšetřovací tým pátrá po místě, ze kterého žena s velkou pravděpodobností skočila. Policie nezná totožnost ženy, protože u ní nenašla žádný průkaz totožnosti. Šlo o plnoštíhlou 170 cm ženu. Skálu prohledávají další horolezci. Nešťastná událost se přihodila poblíž koupaliště Džbán.

Reklama

Výběr článků

Načítám