Hlavní obsah

Policie řeší záhadu ferrari v hromadě štěrku

Právo, ner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvláštní nehodu řeší policisté z Pardubického kraje. Na silnici první třídy, která spojuje Pardubice s Přeloučí, krátce před půlnocí havaroval řidič ferrari. Nezvládl řízení, narazil do kovových zábran, přejel do protisměru a najel do hromady suti. Z místa havárie ale utekl a policie po něm pátrá.

Foto: Policie ČR

Škoda na ferrari se odhaduje na částku 720 tisíc korun.

Článek

„Na místě byli nejen policisté vyšetřující dopravní nehody, ale i psovod. Pes zachytil pachovou stopu, ale vlivem povětrnostních podmínek ji po několika metrech ztratil. Šetření policisty zavedlo ke konkrétní nemovitosti, kde byly stopy krve. Obyvatelé však uvedli, že krev nepochází z žádné nehody,“ sdělila Právu mluvčí pardubické policie Eva Maturová.

Další stopy vedly na nedalekou benzínovou čerpací stanici, kde měl řidič ferrari nakupovat. Je-li tomu tak, kamerové záznamy by mohly potvrdit, kdo skutečně seděl za volantem.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Vzhledem k tomu, že ne vždy jsou takové záznamy kvalitní, žádáme i případné svědky havárie, kteří poznali řidiče luxusního automobilu, jedoucího z Pardubic do Popkovic, aby se přihlásili policistům,“ uvedla Maturová.

Foto: Policie ČR

Havarovaný luxusní vůz značky Ferrari

Škoda na autě se odhaduje na částku 720 tisíc korun. Alkohol nebylo na místě možné prokázat, ani vyloučit, rovněž nelze potvrdit, zda byla, či nebyla na vině technická závada. Pokud bude zjištěn viník nehody, hrozí mu pokuta ve správním řízení.

Jiný postih by čekal osobu, která by řídila vozidlo neoprávněně. Pokud bylo ukradené, mohlo by jít o podezření ze spáchání trestného činu „neoprávněné užívání“ i „poškození“ cizí věci. Krádež ale nebyla před nehodou oznámená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám