Hlavní obsah

Muž v Praze se vysmekl policistům a vypadl z okna, měl nastoupit do vězení

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Tragicky skončila v pondělí odpoledne v Praze-Michli hádka 37letého muže se ženou a následné přetahování s policisty v okně. Muž se bránil tak agresivně, že mužům zákona dokonce vrazil prst do očí. V pondělí měl nastoupit do vězení.

Muž spadl na chodník před domemVideo: Novinky

 
Článek

Oznámení o partnerské rozepři přijali policisté kolem půl jedné odpoledne. Hlídka vyjela do ulice Přímětická, kde v bytě našla už pouze ženu. Ta policisty nasměrovala na chodbu do pátého patra, kam muž utekl.

„Sedmatřicetiletý muž již seděl na parapetu okna, a tak ho chtěli policisté chytit, aby nespadl. Ten se ale začal bránit a prát se. Odstrkoval ruce policistů a v jednu chvíli vtlačil dokonce palec do očí policistů,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Policisté ho přes aktivní odpor nemohli udržet a muž spadl. Následkům zraněním na místě podlehl. Strážci zákona museli vyhledat lékařské ošetření.

Podle mluvčího policie měl zemřelý v pondělí nastoupit do výkonu trestu na jeden rok za majetkové trestné činy. Jestli za jeho zběsilým útěkem a agresivitou stojí právě vyhlídka vězení, policisté zatím netuší. Případem se budou zabývat kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám