Hlavní obsah

Těsně před půlnocí zahynul na Vysočině dvacetiletý řidič

Ani ne hodinu před půlnocí na Vysočině boural dvacetiletý řidič, který narazil do stromu mezi Libicí nad Doubravou a Štěpánovem. Nehodu nepřežil. Z jeho tří spolucestujících byl jeden zraněn těžce a další dva utrpěli lehčí zranění, uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Tragická dopravní nehoda se stala krátce po 23:00. Mladý řidič zahynul na místě. Jestli měl v krvi alkohol, ukáže až pitva.

V celém kraji řešili policisté během silvestrovských oslav hlavně rvačky a výtržnictví. Na Třebíčsku museli v noci hledat opilého čtrnáctiletého chlapce a na Jihlavsku vytahovali nad ránem z bažiny třiadvacetiletého mladíka, který se vracel z oslavy. Ve Velkém Beranově byl zraněn člověk po odpálení světlice.

Další vážná dopravní nehoda se stala ve středu brzy ráno na Litoměřicku mezi Terezínem a Litoměřicemi na silnici 15. Zemřel při ní chodec.

"Řidička ročník 1971 jela od kruhového objezdu Terezín směrem na Litoměřice. Došlo ke srážce s chodcem, mužem, rok narození 1978. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem," informovala policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám