Hlavní obsah

Trhovkyně v Karviné se zpila do němoty, kolemjdoucí jí rozkrádali stánek

Právo, hon
Karviná

O tom, že v práci není radno zahrávat si s alkoholem, se přesvědčila prodavačka na tržnici v Karviné - Novém Městě. Sedmatřicetiletá žena byla tak opilá, že si kolemjdoucí ze stánku brali ovoce a zeleninu, aniž by zaplatili. Nebýt duchapřítomného svědka, který na místo zavolal strážníky, nepoctiví lidé by možná stánek rozkradli celý.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O neobvyklém případu informoval v úterý zástupce ředitele Městské policie Karviná Václav Ožana. „Oznamovatel strážníkům sdělil, že ze stánku si bral, kdo chtěl, co chtěl,“ řekl Ožana. Na místo dorazila hlídka, která skutečně našla prodavačku v těžkém stupni opilosti.

„S naší hlídkou odmítala komunikovat. Strážníkům se prostřednictvím dalších kontaktů podařilo vyrozumět podnikatele, aby si stánek převzal,“ uvedl Ožana.

Opilá prodavačka pak za doprovodu strážníků putovala na protialkoholní záchytnou stanici. Zde jí naměřili 3,16 promile alkoholu v dechu. Kolik toho nepoctiví zákazníci stihli ukrást a zda bude majitel stánku po prodavačce vymáhat škodu, zatím není jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám