Hlavní obsah

Soused udeřil činkou opilce, který se dobýval k exmanželce. Hrozí mu 10 let

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Dobývání se do bytu své bývalé manželky odnesl 39letý muž v Mostě těžkým zraněním hlavy. Žena mu odmítla otevřít, a tak začal bouchat na sousedovy dveře, tomu se ale jeho jednání nelíbilo a udeřil ho činkou.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podnapilý muž se dožadoval vstupu do bytu své bývalé manželky v úterý večer. Když však žena zjistila, že muž je opilý, dveře mu neotevřela. Opilec proto začal klepat na dveře souseda, který se ho snažil nejprve umravnit slovně.

„Když však muž zaklepal na sousedovy dveře potřetí a po otevření ho dokonce vyzval, aby s ním šel ven, kde si to rozdají, a dožadoval se agresivně i vstupu do bytu, soused ho poté, co na něj výtečník napřáhl ruku, udeřil činkou o váze 1,5 kg do hlavy,“ informovala mluvčí policie Ludmila Světláková.

Bývalá manželka celý incident slyšela a zraněnému muži ihned pomohla. Když viděla, že jeho stav je vážný, přivolala záchrannou službu.

„Zraněný muž byl převezen sanitou do mostecké nemocnice, kde zůstal hospitalizován. Dle lékaře má těžké poranění hlavy. Policejní komisař 27letého muže obvinil ze zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ dodala policejní mluvčí s tím, že muži hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám