Hlavní obsah

Mladík zval na party v Děčíně přes Facebook, přišly stovky lidí a musela zasahovat policie

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děčín

Pozvánka na party, kterou šestnáctiletý mladík umístil na Facebooku, způsobila nečekanou návštěvnost rodinného domu v Děčíně. Pozvání vyslyšelo na dvě stovky lidí, které musel rozehnat otec mladíka s policií.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K domu v Novoměstské ulici v Děčíně se sjelo v sobotu po půlnoci několik hlídek policie. Žena informovala policii, že v sousedním domě je velký hluk a přibližně 150 lidí na zahradě a dalších asi 50 lidí uvnitř domu.

„Rozruch způsobil šestnáctiletý mladík, který na Facebooku zveřejnil pozvánku na party k němu domů. Bohužel nepředpokládal, že na akci dorazí téměř dvě stovky lidí,“ uvedl zástupce ředitele městské policie Tomáš Pavlík.

Mladík, který většinu příchozích neznal, se snažil situaci zvládnout a některé příchozí posílal pryč, což se však nesetkalo s příjemnou odezvou davu.

„Krátce po příjezdu hlídek Policie ČR a městské policie se na místo dostavil mladíkův otec, který synovo počínání ocenil výchovným pohlavkem a party na zahradě rozpustil,“ dodal Pavlík s tím, že policisté dohlíželi pouze na to, aby se dav lidí v klidu rozešel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám