Hlavní obsah

Muž uvízl ve sklápěcí posteli, vysvobodili ho hasiči

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Muže, který uvízl ve sklápěcí posteli, zachraňovali v pátek dopoledne hasiči v Kroměříži. Z lůžka trčela jen ruka postiženého. Žena, která v neobvyklé situaci našla svého manžela, postel sklopit nedokázala.

Foto: HZS Zlínského kraje.

Postele, podobné té, ve které uvízl senior v Kroměříži, používají i samotní hasiči.

Článek

„Hasiči vyjeli k případu o půl desáté dopoledne. Senior byl uvězněn ve sklápěcí posteli a bylo nutné ho zachránit. Našla ho jeho žena,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

„Muž jí sdělil, že v této poloze leží od čtyř hodin ráno, kdy se s ním postel zavřela. Žena sama ho nedokázala vyprostit, a proto o pomoc požádala hasiče,“ uvedl mluvčí. Hasiči si museli poradit s technickým problémem urychleně. Nejprve vytáhli matraci, pak se podařilo postel sklopit.

„Muže se podařilo vysvobodit, hasiči mu poskytli první předlékařskou pomoc. Další ošetření lékařem odmítl. Vážnější zranění neutrpěl, byl pouze otřesen,“ dodal Mitáček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám