Hlavní obsah

Neznámý mlčky seděl a pak namířil pistoli na hlavu štamgasta

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kunovice

Neznámý host si v pondělní večer přisedl ke štamgastům jedné z restaurací v Kunovicích na Uherskohradišťsku. Chvíli tiše poslouchal jejich hovor, pak ale ostatní hosty šokoval.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Najednou z ničeho nic vytasil pistoli a namířil ji na hlavu sedícího muže. Ten zůstal naprosto v šoku sedět, protože hlaveň pistole měl asi dvacet centimetrů od čela,“ přiblížil nečekaný útok policejní mluvčí Aleš Mergental a pokračoval: „Od vedlejšího stolu se však v tu chvíli pohotově zvedl mladší muž, který po útočníkovi s pistolí skočil. Strhl mu ruku a zbraň z ní vykroutil.“

Tato událost se naštěstí obešla bez zranění štamgastů. Nebezpečného muže po svém příjezdu odvedli policisté na služebnu. Své jednání jim ale nijak nevysvětlil. Chytřejší nebyli policisté ani ze svědeckých výpovědí, podle nichž mezi oběma hosty restaurace nedošlo k žádnému konfliktu.

Osmatřicetiletý agresor z Kunovic k útoku použil černou kovovou plynovou pistoli. Hradišťští policisté jej od úterý podezřívají z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. Hrozí mu až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám