Hlavní obsah

Bojový pes rozdrtil své paní předloktí, zemřel policejní kulkou

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policista musel v pondělí ráno zastřelit psa, který v Brně zaútočil na svou paní. Ta skončila s vážným zraněním v nemocnici. Měla přitom štěstí, že se policisté při pátrání po hledané osobě zastavili právě u jejího domu.

Článek

Událost se stala v jednom z pavlačových domů nedaleko Šujanova náměstí. „Policejní hlídka se při pátrání po hledané osobě zastavila u jejích dveří. Bezprostředně po rozhovoru s policisty se žena vydala do nitra bytu, kde na ni pes zaútočil,“ řekl mluvčí policie Petr Nečesánek.

Stisk psích čelistí byl tak silný, že ženě rozdrtil předloktí. „Zoufalé výkřiky a hrozba dalšího útoku vedeného přímo na krk oběti přiměly jednoho z policistů bez zbytečných průtahů tasit zbraň a třikrát vystřelit,“ doplnil mluvčí.

Jakmile nebylo zvíře nebezpečné, poskytla hlídka krvácející ženě první pomoc. Následně ji předala do péče přivolaným záchranářům, kteří rozhodli o urgentním převozu zraněné do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám