Hlavní obsah

Muž znásilnil ženu přímo na rušné třídě v centru Plzně

Právo, Novinky, Petrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Těžko uvěřitelný případ vyšetřují plzeňští policisté. Zadrželi muže, který v úterý kolem 14:00 znásilnil jednatřicetiletou ženu přímo na jedné z nejrušnějších ulic v centru města. Žena skončila v nemocnici.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Prověřujeme podezření ze znásilnění, ke kterému mělo dojít na Americké třídě v Plzni,“ potvrdila mluvčí plzeňské policie Martina Hábrová. Podle ní na případu kriminalisté  intenzivně pracují.

„Zatím nemohu k tomu sdělit bližší podrobnosti,“ dodala Hábrová.

Mluvčí krajské záchranky Lenka Ptáčková na dotaz Práva sdělila, že posádka odvezla k ošetření ženu, které měla zranění hlavy. „Převezli jsme ji na chirurgii,“ upřesnila.

Podobný případ znásilnění na ulici za bílého dne se odehrál před dvěma týdny ve Valašském Meziříčí. Pachatel tam znásilnil sedmnáctiletou dívku, když po ní požadoval pod pohrůžkou zabití různé sexuální úkony. Dívce vstoupil do cesty v blízkosti domova důchodců na schodech do parku Kozina. Policie minulý týden zadržela muže, kterého obvinila ze série pěti znásilnění na Moravě, včetně tohoto případu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám